Pudelpojkarnas Blogg

Pudelpojkarnas Blogg

Pudelpojkarna

Denna blogg kommer att handla om mig, mina pudelpojkar och annat som händer i vårt liv.

Storm m.m.

Pudelpojkarnas BloggPosted by Britt-Louise Sandén Samuelsson Tue, November 29, 2011 19:16:29

Ja här har det varit STORM som ni förstår då det pratas mycket om det på tv då det inte är några träd som håller emot så blåser det mycket från havet här ute i Kungsham-Smögen mina fönster var nyputsade till första advent och nu är dom dimmiga av saltet från havet, det blåser massor i dag också så jag får ta slangen och spola ALLA fönster när vinden lagt sig vi har ju 8 -10 grader varmt så det går bra.

I stormen på söndag så blåste det ca 31 sek i byarna om inte mer iblant och det blåste i från alla håll rakt emot vår entre så ALLA krukor med barr växter och järnställningar välte och for ut över gräsmattan vi försökte att binda upp växter med hundkoppel + lade stora stenar på krukorna så det inte skulle välta ni se på korten nedanför här vad som som står där och ALLT välte.

här är vinterkort från 2010 och sommarkort 2011 så ser ni krukor + ställningar som for iväg......

Under här kommer ett kort på en tvål som är en sittande pudel denna har jag fått av Astrid Giercksky TOPSCORE KENNEL i Norge när hon var här och hälsade på jag har inte annvänt tvålen då försvinner ju pudelformen så den får stå här och dofta. Astrid har fött upp far till vår SUCH.Sol-Enens Jade Michelangelo "Miche" far finns nu då hos "Miches" uppfödare Sol-Enens Kennel i Vallentuna.

Här under kommer ett kort på "Miche" också då..................

Under här så ser ni hundarnas CHAMPAGNE inför NYÅR *ler* den heter

CHAM-DOG och är fylld med foder kulor................

Ha det så gott Britt-Louise & 7 pudelpojkar www.pudelpojkarna.se